Mindful Movements erbjuder yoga, mindfulness och PT-tjänster för ökat välbefinnande både på fritiden och under arbetsdagen. Tillsammans med samarbetspartners ordnar vi även annat hälsorelaterat program. 

Personlig handledning 

Mindful Movements är för dig som vill ta hand om dig själv och behöver ett andrum i vardagen. Genom att träna både kropp och sinne kan du bli gladare, mer energisk och samtidigt uppleva lugn och ro i själen. Du får personlig handledning enskilt eller i grupp i Mindful Movements stämningsfulla studio (max 10 pers/ grupp) eller på valfri plats. Våra ledare är sakkunniga och certifierade på sina områden. Vi undervisar på svenska, finska och/ eller engelska enligt behov.

 VÅRA KURSER

En stressfri och kreativ vardag

Tänk om vi kunde leva i en stressfri vardag och känna att vi är kreativa, fokuserade och kan utnyttja vår fulla potential.

Är det möjligt att hitta en balans mellan arbete och fritid, aktivitet och vila?

Med önskan om lycka, hälsa, inre ro och frid.


OM OSS

Personal Training

Johanna erbjuder PT-tjänster framför allt för kvinnor i åldern 40 år och uppåt som vill hitta inspiration och glädje att träna både kropp och sinne för en mer balanserad vardag. Hon ser människan som en helhet och kan anpassa träningen enligt dina behov. Vad behöver du just nu? Är det återhämtning med hjälp av yoga och mindfulness, styrketräning, uthållighet, flexibilitet eller att se över dina kostvanor? Under PT-timmarna har ni Mindful Movements Studio till ert förfogande där du tryggt kan lära dig nya träningsformer i lugn miljö och sedan fortsätta träningen på egen hand hemma, utomhus eller på gym.

TA KONTAKT

Trevlig sommar! Du kan beställa PT-timmar till dig själv eller din grupp. Mindful yoga hålls på tisdagar från 28.8.23. Cirkelträning för seniorer och Gruppträning med PT hålls i samarbete med Folkhälsan under höstterminen.