Mindful Movements erbjuder yoga, mindfulness, PT-tjänster, klangmassage och ljudbad för ökat välbefinnande både på fritiden och under arbetsdagen. Tillsammans med samarbetspartners ordnar vi även annat hälsorelaterat program. 

Personlig handledning 

Mindful Movements är för dig som vill ta hand om dig själv och behöver ett andrum i vardagen. Genom att träna både kropp och sinne kan du bli gladare, mer energisk och samtidigt uppleva lugn och ro. Du får personlig handledning enskilt eller i grupp i Mindful Movements stämningsfulla studio (max 10 pers/ grupp) eller på valfri plats. Våra ledare är sakkunniga och certifierade på sina områden. Jag undervisar på svenska, finska och/ eller engelska enligt behov.

Med önskan om lycka, hälsa, inre ro och frid.

 VÅRA KURSER

Peter Hess® klangmetod

Peter Hess® klangmassage och ljudbad är en holistisk metod där ljudet och vibrationerna från klangskålarna kan ge dig en känsla av djup avslappning. Samtidigt kan det vara ett sätt att komma i kontakt med din kropp, dina tankar och de känslor du upplever. 

Under klangmassagen placerar jag klangskålarna utanpå kläderna på din kropp och spelar dem på ett särskilt sätt, medan ljudbad är avsett för grupper.


KLANGMASSAGE OCH LJUDBAD

Personal Training

Johanna erbjuder PT-tjänster framför allt för kvinnor i åldern 40 år och uppåt som vill hitta inspiration och glädje att träna både kropp och sinne för en mer balanserad vardag. Hon ser människan som en helhet och kan anpassa träningen enligt dina behov. Vad behöver du just nu? Är det återhämtning med hjälp av yoga och mindfulness, styrketräning, uthållighet, flexibilitet eller att se över dina kostvanor? Under PT-timmarna har ni Mindful Movements Studio till ert förfogande där du tryggt kan lära dig nya träningsformer i lugn miljö och sedan fortsätta träningen på egen hand hemma, utomhus eller på gym.

TA KONTAKT

Jag önskar dig en underbar sommar! 

Du kan beställa PT-timmar med olika teman till dig själv eller din grupp. Se Kurser för höstens program.