PT-tjänster


Min viktigaste uppgift som Personal Trainer är att hjälpa dig hitta en balans i livet så att du ska må bra och trivas med dig själv. Jag riktar mig främst till kvinnor i åldern 40 år uppåt eftersom jag känner att jag har mest att dela med mig till den här målgruppen utgående från mina egna erfarenheter. Jag vill hjälpa dig att hitta träningsformer som du tycker om och som passar dig och din vardag just nu. Det holistiska synsättet är viktigt för mig, människan är en helhet och vi kan se på alla bitar i livspusslet.


Genom yoga och mindfulness har jag insett hur viktigt det är att lyssna på kroppens signaler och hur kroppen, våra tankar och känslor samverkar. Det här påverkar sedan även vårt sätt att träna och äta. En ökad medvetenhet och acceptans hjälper oss att komma i balans och ha ett meningsfyllt liv.

TA KONTAKT

Mindful Movements PT-tjänster är för dig som:
 • vill få motivation att träna för att må bättre, bli gladare och mer fokuserad
 • vill förbättra din hållning och samtidigt få en friskare rygg och minskade spänningar i axlar och nacke
 • vill öka din energi så att du orkar med trevliga aktiviteter i vardagen
 • behöver satsa lite extra på återhämtning för att må bra
 • aldrig tränat och inte vet var du ska börja
 • vill komma igång med regelbunden träning och få egna träningsprogram som passar dig
 • har tränat på samma sätt under en längre tid och behöver råd och hjälp med att variera din träning
Med hjälp av en personlig tränare är det lättare att bli motiverad samt hitta rutiner för regelbunden träning och tillräckligt med återhämtning. Utgående från din målsättning bygger vi upp ett fungerande schema och fokuserar på det du behöver för att må bra till både kropp och sinne. Det kan vara alla delar; styrka, uthållighet, flexibiltet, återhämtning och kostrådgivning eller en del av dessa.


PT-program:

1. Mindful Movements erbjuder 3-månaders singel och duo PT-paket. Duo paketet är för dig som vill träna tillsammans med en vän. Efter 3 månaders coachning tillsammans med din PT har du fått redskap och kunskap för att fortsätta med sådan träning hela du mår bra av. Du är på god väg att nå din målsättning och har uppnått åtminstone dina delmål.

I Mindful Movements PT-paket ingår följande:
 • Avgiftsfri träningskonsultation där vi funderar på din målsättning utgående från ditt utgångsläge och dina behov
 • Tester och uppföljning; Vi väljer tester som passar dig och använder dem som mätare för att följa upp utvecklingen mot dina mål
 • Träffar med fokus på styrka, uthållighet, flexibiltet, återhämtning eller kostrådgivning
 • Träningsprogram; Vi går igenom övningarna tillsammans så att du lär dig att utföra dem rätt. Antalet repetitioner, serier samt eventuella vikter eller hjälpmedel anpassas och varieras enligt dina behov
 • Träningsschema; Kan göras upp på olika sätt bl.a. som veckoschema, månadsschema eller enligt årstid
 • Uppföljning per telefon mellan träffarna enligt överenskommelse. 

2. Du kan även beställa fristående PT-timmar om du vill ha hjälp på något specifikt område. Därtill kan du läsa mer om PT-yoga under rubriken Kurser.  PT-timmarna hålls i Mindful Movements Studio, utomhus eller på valfri plats (inträdesavgift till gym ingår inte). Vi kan även träffas virtuellt via Zoom om det finns behov.

Mindful Movements ordnar grupptimmar som kan stöda din PT-träning, bl.a. cirkelträning, Power Walk med stavar, yoga och mindfulness.

Se kurser 


Pris:

3 månader, singel
8-12 träffar 59€/timme
Totalt 8 träffar: 472€
Totalt 12 träffar: 708€  

3 månader, duo
8-12 träffar 49€/timme/person
Totalt 8 träffar: 392€
Totalt 12 träffar: 588€

Fristående PT-timmar
69-79€/timme 

Samtliga priser inkl 24% moms. 


ANMÄL DIG