Mindful Movements tarjoaa joogaa, mindfulnessia ja PT-palvelut hyvinvointia lisäämään sekä vapaa-aikana että työpäivän aikana. Yhteistyökumppaneiden kanssa nostamme esille myös muita terveyteen liittyviä teemoja.

Henkilökohtaista ohjausta

Mindful Movements on sinua varten, joka haluat pitää huolta itsestäsi ja tarvitset hetken hengähdystä arkeen. Kehon ja mielen harjoituksen kautta voit kokea niin iloa ja energiaa, kuin sielun rauhaa. Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta yksin tai ryhmissä tunnelmallisessa Mindful Movements studiossamme (max 10 henk/ ryhmä) tai valitsemallasi paikalla. Ohjaajamme ovat asiantuntevia ja sertifioituja aloillaan. Ohjaamme suomeksi, ruotsiksi ja/ tai englanniksi tarpeen mukaan.

KURSSIT

Luova arki ilman stressiä

Voisimmeko elää stressittömässä arjessa ja tuntea luovuutta, keskittymistä ja käyttää koko kapasiteettiamme?

Onko mahdollista löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan sekä toiminnan että levon välillä?

Toivomme kaikille onnellisuutta, terveyttä sekä sisäistä rauhaa.


MEISTÄ

Jooga ja mindfulness yhteisvaikutuksessa

Jooga ja mindfulness yhdistyvät Mindful Movementsissa, tietoisissa liikkeissä. Kun liikutaan hengitysrytmin mukaan ja samalla tuodaan huomio kehon tuntemuksiin, joogasta tulee myös mindfulnessharjoitus. Tietoisuus, läsnäolo, hyväksyntä, arvostelusta luopuminen ja omien rajojen kunnioittaminen ystävällisesti ja myötätuntoisesti ovat tärkeitä suhtautumistapoja.

OTA YHTEYTTÄ

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Kevätlukukausi alkaa 11.1. Ilmoittaudu jooga viikkotunneille varausjärjestemän kautta. Voit myös varata PT-tunteja tammikuusta lähtien.