Mindful Movements tarjoaa joogaa ja mindfulnessia hyvinvointia lisäämään sekä vapaa-aikana että työpäivän aikana. Yhteistyökumppaneiden kanssa nostamme esille myös muita terveyteen liittyviä teemoja.

Henkilökohtaista ohjausta pienissä ryhmissä

Mindful Movements on sinua varten, joka haluat pitää huolta itsestäsi ja tarvitset hetken hengähdystä arkeen. Kehon ja mielen harjoituksen kautta voit kokea niin iloa ja energiaa, kuin sielun rauhaa. Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta pienissä ryhmissä (max 10 henk/ ryhmä) tunnelmallisessa studiossamme tai työpaikallasi. Ohjaajamme ovat asiantuntevia ja sertifioituja aloillaan. Ohjaamme suomeksi, ruotsiksi ja/ tai englanniksi tarpeen mukaan.

KURSSIT

Luova arki ilman stressiä

Voisimmeko elää stressittömässä arjessa ja tuntea luovuutta, keskittymistä ja käyttää koko kapasiteettiamme?

Onko mahdollista löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan sekä toiminnan että levon välillä?

Toivomme kaikille onnellisuutta, terveyttä sekä sisäistä rauhaa.


MEISTÄ

Jooga ja mindfulness yhteisvaikutuksessa

Jooga ja mindfulness yhdistyvät Mindful Movementsissa, tietoisissa liikkeissä. Kun liikutaan hengitysrytmin mukaan ja samalla tuodaan huomio kehon tuntemuksiin, joogasta tulee myös mindfulnessharjoitus. Tietoisuus, läsnäolo, hyväksyntä, arvostelusta luopuminen ja omien rajojen kunnioittaminen ystävällisesti ja myötätuntoisesti ovat tärkeitä suhtautumistapoja.

OTA YHTEYTTÄ

Joogatunnit tauolla v 42 ja 43 koronatilanteen takia. Ilmoittaudu jooga viikkotunneille uuden varausjärjestemän kautta. Osallistu jooga ja Ayurveda työpajoihin alk. 14.11. (kurssikieli ruotsi ja/ tai englanti tarpeen mukaan).