Mindful Movements tarjoaa joogaa, mindfulnessia, PT-palvelut, äänimaljahierontaa ja sointukylvyt hyvinvointia lisäämään sekä vapaa-aikana että työpäivän aikana. Yhteistyökumppaneiden kanssa nostamme esille myös muita terveyteen liittyviä teemoja.

Henkilökohtaista ohjausta

Mindful Movements on sinua varten, joka haluat pitää huolta itsestäsi ja tarvitset hetken hengähdystä arkeen. Kehon ja mielen harjoituksen kautta voit kokea niin iloa ja energiaa, kuin sielun rauhaa. Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta yksin tai ryhmissä tunnelmallisessa Mindful Movements studiossamme (max 10 henk/ ryhmä) tai valitsemallasi paikalla. Ohjaajamme ovat asiantuntevia ja sertifioituja aloillaan. Ohjaamme suomeksi, ruotsiksi ja/ tai englanniksi tarpeen mukaan.

Toivottaen onnellisuutta, terveyttä sekä sisäistä rauhaa.

KURSSIT

Peter Hess® äänirentoutusmetodi

Peter Hess® äänimaljahieronta ja sointukylpy on kokonaisvaltainen menetelmä, jossa äänimaljojen äänet ja värähtelyt voivat tuoda syvän rentoutumisen tunteen. Samalla se voi olla tapa päästä yhteyteen oman kehon, ajatusten ja tunnekokemusten kanssa. 

Äänimaljahieronnassa asetan maljat hoidettavan keholle vaatteiden päälle ja soitan niitä tietyllä tavalla, kun taas sointukylpy on suunnattu ryhmille.


ÄÄNIMALJAHIERONTA JA SOINTUKYLPY

Personal Training

Johanna tarjoaa PT-palveluita erityisesti niille naisille 40 ikävuodesta ylöspäin, jotka haluavat löytää inspiraatiota ja iloa elämään sekä mielen että kehollisten harjoitusten kautta ja täten saavuttaa tasapainoa arkeensa. Hän katsoo ihmistä kokonaisuutena ja sovittaa harjoittelun vastaamaan kunkin henkilökohtaisia tarpeita. Mitä sinä tarvitsisit juuri nyt? Olisiko se palautumista joogan ja mindfulnessin avulla, voimaharjoittelua, kestävyyttä, kehonhuoltoa vai ruokavalion tarkistamista? PT-tuntien aikana Mindful Movements Studion tilat ovat käytettävissä ja siellä voit opetella uusia harjoittelumuotoja turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua itse kotona, ulkona tai kuntosalilla.


OTA YHTEYTTÄ

Ihanaa kesää!

Voit tilata PT-tunteja itsellesi tai omalle ryhmällesi. Syksyn ohjelma löytyy Kurssit otsikon alta.