Mindful Movements haluaa lisätä iloa, fokusta, energiaa ja yhteishenkeä työelämään joogan, mindfulnessin ja PT-palvelujen kautta. Sointukylpy tukee sinun matkaasi syvään rentoutukseen. 

Voidaan tarjota esimerkiksi 30 minuutin Mindful joogatunnin ennen lounasta työntekijöille. Tai tavata ulkona kokonaisvaltaisen treenin merkeissä, Power Walk sauvoilla. Olen joustava ja voin järjestää ohjelmaa joko työpaikallasi, Mindful Movementsin Studiossa tai ulkona.

 • Tunnetko stressiä ja murehditko ympäristön aiheuttamista vaatimuksista ja odotuksista?
 • Oletko jatkuvasti tavoitettavissa eri kanavien kautta? Onko sinun vaikea fokusoida ja keskittyä yhteen asiaan kerralla?
 • Otatko itsellesi aikaa palautumiseen sekä työpäivän aikana että vapaa-ajallasi?
 • Tunnetko itsesi väsyneeksi, onko kehosi jäykkä entä saatko tarpeeksi unta?

Stressi on tällä hetkellä tavallisin syy sairauspoissaoloon. Tämän päivän hektisessä työelämässä on sen takia tärkeä löytää keinoja käsitellä stressiä ja ajanpuutetta. Silloin jooga ja mindfulness ovat hyviä työkaluja. Jo lisätty tietoisuus ja työtapojen pienet muutokset voivat lisätä hyvinvointia.

Monella on istumatyö tai keholle yksitoikkoinen työ ja tällöin fyysiset joogaharjoitukset yhdessä rentoutuksen ja hengitysharjoitusten kanssa edistävät sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiasi. Mindfulnessin kautta harjoitamme tietoisuutta, huomion suuntaamista yhteen asiaan kerrallaan ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Sointukylpyä voimme pitää erikseen tai muun ohjelman päätteeksi. Kun keskität huomiosi äänimaljojen ääneen ja värähtelyyn voit hetkeksi irrottautua arkihuolista.


Joogan ja mindfulnessin avulla voit:

 • lisätä hyvinvointiasi sekä fyysisesti että henkisesti
 • lisätä keskittymiskykyä
 • vähentää stressiä

Järjestän myös kestävyysliikuntaa jos haluatte mielummin kuntoa kohottavaa treeniä sisällä tai ulkona raittiissa ilmassa. Sekä jooga, mindfulness että kestävyysliikunta sopii hyvin esimerkiksi TYKY-päivänä. Useammat ohjelmat voi toteuttaa myös ulkona.

Mindful Movements tarjoaa seuraavat ohjelmat: 

1. Mindful jooga. Yksittäiset joogatunnit tai kurssit useammalla joogatunnilla (30-90 minuuttia/ kerta)

Tilaa Mindful joogaa työpaikallesi tai tule Mindful Movementsin Studioon. Joogatunnit suunnittelemme tarpeidenne mukaan ja myös he jotka eivät ole tottuneita liikuntaan voivat olla mukana. Joogatunnit voivat olla osa työpäivää ilman valmistautumista ennen tuntia. Täydellisen joogatunnin voi hyvin tehdä seisten tai istuen tuolilla tavallisissa vaatteissa.

Vaihtoehtoisesti pidämme perinteisen joogatunnin joogamatolla mukavissa vaatteissa. Joogatarvikkeita löytyy pienemmille ryhmille.

Useamman kurssitilaisuuden yhteydessä ehdimme oppia enemmän ja myös lisätä hyvinvointia pitkällä tähtäimellä. Sen lisäksi voimme myös tarjota taukojoogaohjelmia joita pystytte harjoittelemaan itsenäisesti työpäivän aikana. 

2. Kestävyysliikunta. Kiertoharjoittelu tai Power Walk sauvoilla 

Kiertoharjoittelu on hyvä harjoitusmuoto kaikille ja sen voi toteuttaa Mindful Movementsin Studiossa. Toinen kokonaisvaltainen ulkotreeni on Power Walk sauvoilla. Lisää näistä löytyy Kurssit otsikon alta. 

3. Peter Hess® sointukylpy

Sointukylpy tai äänimaljarentoutus tehdään ryhmille, ja se voidaan pitää Mindful Movementsin tiloissa tai vapaavalintaisessa paikassa. Sointukylvyn aikana ollaan tavallisimmin makuullaan lattialla joogamatolla, mutta kylvyn voi hyvin ottaa vastaan myös istualtaan. Huonetila täyttyy äänimaljojen pehmeistä soinneista, jotka ohjaavat sinua kohti sisäistä rauhaa. Lisää sointukylvystä löytyy Äänimaljahieronta ja sointukylpy otsikon alta.

4. Työpaja tai luento Mindful Movementsin kanssa (1-3 tuntia)

Pohdimme miten mindfulnessin ja joogan kautta voisi lisätä rauhaa ja keskittymistä työpäivään.  Vuorottelemme teoriaa ja klassisia mindfulnessharjoituksia. Kehon ja mielen tasapainon löytämisen päivän ohjelmaan kuuluu rauhalliset joogaliikkeet.

5. Mindful Movements työelämässä. 4-6 tapaamisen kurssi (vähintään 60 minuuttia/ kerta)

Tällä kurssilla yhdistämme joogaa ja mindfulnessia ja ohjelmaan kuuluu sekä teoriaa että harjoituksia. Tavoitteemme ovat pitkälle tähtääviä ja pohdimme, miten voisimme joogan ja mindfulnessin avulla saada tasapainoa työpäivään lisäämällä kehon ja mielen hyvinvointia. Saatte jooga- ja mindfulnessharjoituksia, joiden avulla voitte harjoitella tapaamisten välillä. Tällä tavalla jooga ja mindfulness voivat ajan myötä tulla osaksi työpäivää. 

6. Mindful Meetings. Kokouspäivä jossa jooga ja mindfulness ovat osa ohjelmaa.

Halutessa voitte vaihtaa ympäristöä ja pitää oman kokouksen Mindful Movementsin Studiossa Rantakadulla. Voitte aloittaa tai päättää kokouspäivän joogalla ja mindfulnessilla. Joogatarvikkeiden ohessa pöydät ja tuolit 10 hengelle ja fläppitaulu ovat käytettävissä. Voimme järjestää kahvitarjoilua ja kävelyetäisyydellä on lounasravintoloita.

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS


Suositukset:
 • Suosittelen joogaa ja mindfulnessia kiireiden keskelle. Mieli ja keho virkistyy harjoitusten jälkeen.
 • Mindful jooga toimii hyvin työpaikalla hektisen päivän katkaisuun ja pieneen lataushetkeen, jonka jälkeen jaksaa paremmin keskittyä ja saa samalla myös liikettä kroppaan.
 • Mindfulness auttaa löytämään kadonneen keskittymiskyvyn ja kohtaamaan haasteet rauhallisin mielin. Jooga tukee mindfulnessia ja laittaa veren ja aivot liikkeelle hengityksen kautta.
 • Unna dig en avslappnande timme mitt i vardagen!
 • Bra aktivitet som program på TYKY-dag. Passar för alla och någonting nytt.
 • En välbehövlig break från vardagen.
 • Rofyllt och avstressande.
 • Bra avslappningsövningar, minnas att andas.
 • Ta vara på din kropp, ingen annan gör det åt dig!